Dan före dan!

God Morgon på er!
I fredagskväll rullade min kära syster in på perrongen i Lund (haha fick precis den rolligaste bilden i huvudet, hon rullade såklart in med ett tåg -- eller?) och vi var vår lilla familj igen! Så igår var jag och Petra på stan och julklappshandlade och lyckades hitta allt som vi skulle, riktigt skönt! Vi fick även in en mysig fika på det. Annars umgicks jag bara med mami och papi igår och vi klämde, as usual, the Holiday. Idag blir det samma grej fast med lite övningskörning, lite teoriplugg och sedan ankommer en styck morfar även från Linkan idag, hurra! Sen är det ju julafton imorgon med och jag som inte haft någon julstämning under hela december börjar äntligen komma in i mitt jul-mode. 
 
 
Bild 1. Julafton förra året. Bild 2 och 3. Cypern sommaren 2011. 
Okategoriserat | | 2 kommentarer |

GOD MORGON


 
Åh hej vad jag är trött! Men pallrade mig upp ur sängen ändå och tänker dra mig iväg till matten. Hade nästan kunnat strunta i det, inte för att jag brukar skita i skolan när jag inte orkar (hehe..) men kände att vi inte ska göra speciellt mycket idag, så då kan jag lika gärna gå! :) Sen fick vi även reda på vår totala frånvaro för denna terminen, igår. Och jag känner nu att det får bli en bättring till nästa år, (hej pappa om du läser detta!). Efter skolan måste jag kötta mig igenom några körteoritester. Hoppas ni får en fin dag, puss och kram. 
Okategoriserat | | Kommentera |

7 december 2012

God Morgon solstrålar!
 
Igår var jag ledig från skolan, och var istället på halkan! Det gick bra, och var nästan lite roligt. Sen på kvällen jobbade jag och Pauline med vårt projektarbete, och sen var det äntligen dags för Victoria's Secret Fashionshow. Åh årets höjdpunkt. Kände nästan att det var lite bättre än vanligt, och artisterna som var där, Bieber, Rihanna och Bruno Mars, var tip top! Blev nästan lite kär i de alla tre. 
 
Jag är uppe såhär tidigt idag för att jag tittade på julkalendern som vanligt 7.15, ett måste! Sen har jag körlektion innan skolan också. Känns förträffligt att det är fredag faktiskt, och ikväll är det X-Factor final med Malin och Linn, ett måste där också. Bra fredag har jag framför mig! Hoppas ni får en fin dag, Puss & Kram. 
 
Okategoriserat | | 2 kommentarer |
Upp