skottdagen

Godmorgon. Hade lite extra tid nu så tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg och säga hej, men såg nu att jag inte hade så värst mycket överflödig tid, så det får bli ett snabbt litet inlägg. Skolan har dragit igång igen, och rullar på som vanligt. Dvs att proven och inlämningarna börjar rulla in. Men det ska nog gå bra! Ikväll ska jag ha lite onsdagslyx med tjejerna, och gå ut och äta. Sånt man kan unna sig en onsdagskväll när man bor i London. Nu känner jag att jag borde packa väskan och gå ut till bussen, lovar att bättra mig med uppdateringen här. //
Okategoriserat | | En kommentar |

Sammanfattning av helgen

Tänkte uppdatera er lite om hur mina senaste dagar har sett ut.
Fredagen spenderades i sängen hela dagen, med några ensataka avstickare till toaletten och vi begränsar informationen dit. Detta var även min 18års dag, och fick väldigt fina presenter av min kära värdfamilj, och massa underbara gratulationer från vänner och familj.
Lördagen var väldigt lik fredagen. Mådde dock lite bättre, och kunde äta av både tårtan och chokladen jag fick av min värdfamilj. Upptäckte även att man kunde titta på melodifestivalen live på svtplay. Min kväll var alltså räddad.
Söndagen, som fortfarande pågår, har spenderats i solen. Jag har mått så himla mycket bättre. Jag började dagen med en liten promenad, och sedan en fika i solen med fina Filippa och saknade Sofi som varit i Sverige nästan hela lovet. Och vad gör jag nu, sitter och dricker te, och tittar igenom de andra deltävlingarna i mellon. Älskar. Imorgon börjar alltså min första vecka som 18 år, vuxen. Vi får väl se hur detta slutar. I helgen ska jag iallafall köpa min första lagliga flaska vin på Tesco. Eller varför inte börja imorgon bitti redan, kan allt behöva en liten uppiggare sådär på måndagmorgonen. Jag hoppas att ni har haft en bra helg iallafall, och jag vill skicka en extra kram till min mamma och pappa där hemma, kan ju lova att ni inte blir av med mig såhär lätt bara för att jag fyllt the big 1 8. dobrou noc.
Okategoriserat | | Kommentera |

18 ÅR.

Detta hittade jag i vardagsrummet när jag vaknade. Så himla himla snällt av min värdfamilj, vet inte riktigt vad jag ska säga! Trivs så jäkla bra här! Något som inte är likabra är att jag har fått magsjuka på min födelsedag. Min 18års dag kommer alltså att spenderas i sängen. Känns ju riktigt roligt. Vill inte gå på mer detaljer, men jag vill avsluta detta inlägg med att skicka massa kramar till alla som grattat mig, och min familj och mina vänner hemma i Sverige ♥
Okategoriserat | | 2 kommentarer |
Upp