Sammanfattning av helgen

Tänkte uppdatera er lite om hur mina senaste dagar har sett ut.
Fredagen spenderades i sängen hela dagen, med några ensataka avstickare till toaletten och vi begränsar informationen dit. Detta var även min 18års dag, och fick väldigt fina presenter av min kära värdfamilj, och massa underbara gratulationer från vänner och familj.
Lördagen var väldigt lik fredagen. Mådde dock lite bättre, och kunde äta av både tårtan och chokladen jag fick av min värdfamilj. Upptäckte även att man kunde titta på melodifestivalen live på svtplay. Min kväll var alltså räddad.
Söndagen, som fortfarande pågår, har spenderats i solen. Jag har mått så himla mycket bättre. Jag började dagen med en liten promenad, och sedan en fika i solen med fina Filippa och saknade Sofi som varit i Sverige nästan hela lovet. Och vad gör jag nu, sitter och dricker te, och tittar igenom de andra deltävlingarna i mellon. Älskar. Imorgon börjar alltså min första vecka som 18 år, vuxen. Vi får väl se hur detta slutar. I helgen ska jag iallafall köpa min första lagliga flaska vin på Tesco. Eller varför inte börja imorgon bitti redan, kan allt behöva en liten uppiggare sådär på måndagmorgonen. Jag hoppas att ni har haft en bra helg iallafall, och jag vill skicka en extra kram till min mamma och pappa där hemma, kan ju lova att ni inte blir av med mig såhär lätt bara för att jag fyllt the big 1 8. dobrou noc.
Okategoriserat | |
Upp