Söndag 24e juli

Hej på er!
Nu var det riktigt länge sen jag skrev, men har ärligt talat inte haft tid. Har varit full rulle nu i en vecka sen jag kom tillbaka från London! Slänger upp lite bilder från min vecka från Instagram! 
 
 
 
1. Powerwalk 2. Sushimiddag hemma hos Linn med Louise, Pauline och Malin 3. Jobbajobbajobba i glasskiosken 4. Midsommaröl med la familla 5. Linn på midsommar 6. Midsommar i Lomma 7. Londondansen 8. It's all love 9. Roadtrip med sis till farmor 
Okategoriserat | | Kommentera |

JAG HAR LANDAT

Okej, hemma i Sverige nu. Hemma ja.. fan vad konstigt det känns. Har precis ätit grillat kött med klyftpotatis och bea, SÅ JÄVLA GOTT. Något av det jag saknat mest med Sverige, är den svenska maten asså. Ingen mer rinnig gryta med torrt ris, eller en äcklig kyckling med lite gravy, woop woop!
Känns väldigt konstigt att vara hemma dock.. Känns typ fortfarande som jag ska tillbaka till London om några dagar, men icke.. Ska tillbaka dit på en liten weekend i mitten på juli dock, längtar redan.. Nu tänkte jag sova, eftersom jag endast fått kanske 5 timmars sömn på två nätter, och sen träffa min fina Katti ikväll. ♥
Okategoriserat | | Kommentera |

sista gången

Asså jag vet inte riktig vart jag ska börja.. Imorgon åker vi hem. Vid denna tiden imorgon sitter jag förmodligen hemma i mitt rum hemma i Sverige, eller hemma i Sverige? Detta är ju mitt hem nu. London.
-
Kan försöka berätta lite om mina senaste dagar. I tisdags var vi som sagt ute, det var ingen jätterolig kväll för min del, utan när klockan blev två åkte jag och Linn taxi hem till Nico med TK och sov där. Dagen efter blev vi fast där pga tågen, och vi spenderade alltså dagen där. Vid 4 tiden begav vi oss på matjakt, och hamnade på ett sushiställe. Ännu en bra dag med min fina Linn. När vi sedan kom hem, var det bara att fixa sig igen, och ut och fira Malins födelsedag! Jag, Linn, Pauline, Malin, Agnes, Malin och Alma åkte till DSTRKT för att dansa hela natten och se till att Malin skulle få en grym födelsedag! Och vilken kväll det blev, hade riktigt, riktigt roligt och musiken var GRYM. Vid stängning tog vi oss till bussen och jag och Pauline slocknade direkt när vi trillade in genom dörren vid femtiden.
Nästa dag var det meningen att hela skolan skulle åka till Brighton, men så blev dock inte fallet för mig och Pauline då vi lyckades sova förbi klockan.. Vi vaknade sen vid halv tolv, och tog det bara lungt ett tag innan vi åkte till Kingston för att äta lite och så. Mycket mysig dag med Pau! När vi sedan åkt hem, blev det att, för sista gången, fixa sig och ta sig in mot Oxford Circus en sista gång, för en sista utekväll i bästa London. Vi var otroligt mycket folk, och vårt Leaving Party blev en riktigt bra kväll på Cirque du Soir. När klubben sen stängde blev det dags att säga hejdå till alla. Våra vänner här som vi har haft så sjukt kul med. Sorgligt var det, och efter allt åkte vi för sista gången n22an hem, och jag somnade gott bredvid Pauline ännu en gång hemma hos henne.
Okategoriserat | | Kommentera |
Upp