29e januari 2013

Nämen tjäääääena. Sitter här och funderar över om jag ska måla mina naglar eller inte med mitt nya gröna (ja ni hörde (eller läste? vet inte om ni läser mina inlägg högt?) rätt!) nagellack. Men känner att det kanske får vänta tills jag har några naglar att måla på, är inte direkt känd för mina långa fina naglar at the moment.. 
Något annat som är lite trevligt att berätta är att jag åt en mycket god sushimiddag hemma hos Hanna igår, älskar måndagslyxen. Sen fick jag även en mycket bra nyhet idag, vilket är att Yollibox glassarna äntligen kommit till Lund! Har väntat på detta i ett halvår nu, så inom en snar framtid är det jag som går på Yollibox-jakt. Har ni inte smakat dom, är det bäst att ni också följer med mig på en lite jakt! Nu kan man tro att detta är ett sponsrat inlägg, men det är det inte. Hej Hopp. 
 
Chokladen är godast! Är i och för sig den enda som jag smakat också.. 
 
 
 
 
 
Okategoriserat | | Kommentera |

22 januari

God kväll, eller god morgon om man vill se det på det sättet. Finns kanske några pensionärer som går och lägger sig klockan 3 på eftermiddagen för att vara riktigt utvilade dagen efter och som går upp nu, så god morgon till er! (Eftersom det sannerligen är jättemånga pensionärer som läser min blogg). Idag har jag både hunnit vara i skolan, och umgås med en av mina finaste vänner, alltså en riktigt vän denna gången, inte ett par byxor. Vilken produktiv dag alltså. Har även hunnit med att sova ganska mycket eftersom jag känner att jag håller på att bli sjuk.. men varför ska jag berätta om sådana tråkigheter nu när jag verkligen kan bestämma exakt det jag vill att ni ska veta om mig? Mycket bättre att avsluta detta inlägg positivt, och med det vill jag önska er en jättefin kväll, eller dag för alla i den äldre generationen som alltså börjar sin onsdag redan nu. Puss och kram. Glömde nästan det viktigaste med denna dagen, att min kära storasyster fyller 97 år! Grattis bästa du. ♥♥
Okategoriserat | | En kommentar |

Mina bästa vänner

Av rubriken att döma tror ni säkert nu att jag ska skriva ett fint inlägg om mina vänner, som kanske får er att gråta en skvätt. Men nej! Eller hade jättegärna kunnat göra det, har världens bästa vänner. Men nu syftar jag alltså inte på mina mänskliga vänner, utan på mina jeans! Mina underbara svarta jeans har gått och gått sönder, och går alltså inte att använda mer. Mina partner in crime, som ahr varit med mig på så mycket roligheter. Fick därför gott kila iväg och köpa ett par nya idag, de erstätter inte mina Serena Jeans riktigt, men de får duga ett tag iallafall. Nu kanske ni tror att detta är ett skämt inlägg, men jag lovar att jag är fullt seriös. Hoppas ni får en fin natt. Puss & kram. 
Okategoriserat | | 3 kommentarer |
Upp