Sunshine dag

Hej bästa bloggen! Just nu känner jag mig uttråkad, vill göra något. Pluggade jättemycket både igår och i måndags så tänkte att jag skulle ta det lugnt med det idag och ha en ledig dag. Men det var inte så roligt det heller haha.. Jag ska nog ut på en promenad och njuta av det fina vädret ni veeeet! Ska bli härligt! Njuta av vårvädret som man säger!! Ikväll kommer Fredrik hit och det ska bli så mysigt! Sorgligt att vi inte kommer ses på hela helgen bara.. Så vi får passa på att titta på varandra så mycket som möjligt idag istället. Men det roliga är att jag åker upp till Stockholm på fredag och stannar till söndag! Ska bli så kul! Nej nu ska jag ut! Puss och kram! 
 
 
Okategoriserat | | Kommentera |

Hallihallå

Hej fina.
Nu ska jag snart hoppa på tåget till Malmö, men tänkte att jag ville skriva ett litet inlägg här först. Imorse gick det bra att plugga, gjorde mer än hälften av det jag tänkt så får sätta mig i eftermiddag också! Sen kom jag iväg på en liten springrunda på några km också vilket kändes så skönt! Älskar att jag kommit igång med joggningen. Hoppas ni har en fin dag, puss och kramis! ♥
 
 
 
Okategoriserat | | Kommentera |

Åh hej bloggisen <3

Hej min fina blogg. Jag har saknat dig! Jag fick ett sånt himla sug att blogga, så då tänkte jag att jag skulle göra det då! Jag har mått så bra denna helgen, har verkligen varit en av de bästa helgerna på länge. Det har inte hänt så mycket, men det har varit en underbar helg på alla sätt ändå. Jag kände fredag i blodet redan på eftermiddagen efter att jag haft min enda föreläsning i fredags, efter det åkte jag direkt hem och gav mig ut på en joggingrunda, och slog mitt personliga rekord, yay! Efter det åkte jag hem till Fredrik, och vi hade en jättemysig kväll. Han är så fin ska ni veta.
 
På lördagen gjorde vi ett nytt personligt rekord då vi cyklade till affären och handlade frukost, är imponerad av oss själva att vi kunde cykla innan vi fått mat i magen. Och vet ni vad vi gjorde sen! Vi hade premiärfrukost utomhus! Det var lite kallt, men jättemysigt och härligt! Efter frukosten, så åkte vi iväg till bokskogen och gick en mil. Var SÅ trött när vi satte oss i bilen efteråt, helt död. Men mysigt var det! På kvällen var det egentligen tänkt att jag skulle åka hem, men det blev en till natt hemma hos Fredrik, och det passade mig hur bra som helt. Jag hade sovit där alla nätter i veckan om det hade gått. 
Idag har jag inte gjort så mycket vilket är skönt. Imorgon är jag ledig från skolan, men ska ändå ställa klockan tidigt för att plugga och sen ska jag iväg för ett besök på infektionskliniken i Malmö för en skolsak! 
 
Åh vad jag är glad att jag skrev detta blogginlägget nu haha, kändes skönt att kunna berätta om min helg för min lilla bloggis som har funnits i 5 år! 
Puss och kram ♥
 
 
Okategoriserat | | Kommentera |
Upp