Åh hej bloggisen <3

Hej min fina blogg. Jag har saknat dig! Jag fick ett sånt himla sug att blogga, så då tänkte jag att jag skulle göra det då! Jag har mått så bra denna helgen, har verkligen varit en av de bästa helgerna på länge. Det har inte hänt så mycket, men det har varit en underbar helg på alla sätt ändå. Jag kände fredag i blodet redan på eftermiddagen efter att jag haft min enda föreläsning i fredags, efter det åkte jag direkt hem och gav mig ut på en joggingrunda, och slog mitt personliga rekord, yay! Efter det åkte jag hem till Fredrik, och vi hade en jättemysig kväll. Han är så fin ska ni veta.
 
På lördagen gjorde vi ett nytt personligt rekord då vi cyklade till affären och handlade frukost, är imponerad av oss själva att vi kunde cykla innan vi fått mat i magen. Och vet ni vad vi gjorde sen! Vi hade premiärfrukost utomhus! Det var lite kallt, men jättemysigt och härligt! Efter frukosten, så åkte vi iväg till bokskogen och gick en mil. Var SÅ trött när vi satte oss i bilen efteråt, helt död. Men mysigt var det! På kvällen var det egentligen tänkt att jag skulle åka hem, men det blev en till natt hemma hos Fredrik, och det passade mig hur bra som helt. Jag hade sovit där alla nätter i veckan om det hade gått. 
Idag har jag inte gjort så mycket vilket är skönt. Imorgon är jag ledig från skolan, men ska ändå ställa klockan tidigt för att plugga och sen ska jag iväg för ett besök på infektionskliniken i Malmö för en skolsak! 
 
Åh vad jag är glad att jag skrev detta blogginlägget nu haha, kändes skönt att kunna berätta om min helg för min lilla bloggis som har funnits i 5 år! 
Puss och kram ♥
 
 
Okategoriserat | |
Upp